Micross Mini-invasiv Benskrape

Micross Mini-invasiv Benskrape
Varenr.
4049
Lager
22
Pris
kr 630,00 Inkl. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...

Benskraper til høsting av autologt ben.

 

Tynn utforming gir enklere tilgang enn med Safescraper. Til engangs bruk. 1 stk pr pakke.

Micross må prøves!

 

Oppbygging av bendefekter

Professor Daniel Buser (Universitetet i Bern, Sveits) har beskrevet en "sandwich-teknikk” for rekonstruksjon av kjevekamsdefekter i forbindelse med innsetting av implantater. Han anbefaler at blottlagte implantatoverflater dekkes etter følgende oppskrift:

 

1. AUTOLOGT BEN høstes (f.eks med Micross eller Safescraper) og legges rett på de blottlagte gjengene. Micross har tynnere utforming enn Safescraper og er enklere å komme til med innunder lappen. Micross benskrape finner du i kategorien Ben & Membraner sammen med de øvrige scraper-produktene vi kan tilby.

2. KUNSTIG BEN. Et lag med kunstig ben legges over det autologe benet (f.eks. Martrix/Bio-Oss/Cerabone).

3. RESORBERBAR MEMBRAN. Det autologe og det kunstige benet dekkes til slutt med en resorberbar membran, f. eks. OssGuide. Membranen forhindrer resorsjon av bensubstituttet, og beskytter bensubstituttet ved evt sårruptur. OssGuide er som Bio-Gide laget av griseperikard (av hjerteposen fra gris), og resorberes i løpet av noen måneder.

 

ITI (International Team for Implantology) anbefaler at man dekker den buccale benlamellen utenfor implantater i den estetiske sonen med kunstig ben og membran selv om det er ben rundt hele fiksturen. Dette for å forhindre/bremse benresorbsjon på utsiden av implantatene.

Dokumenter

Relaterte varer

Smartscraper
kr 1 950,00 Inkl. MVA
Safescraper TWIST Curve (buet)
kr 1 640,00 Inkl. MVA