MaxFac Dental - hovedkontor i Oslo, distribusjon i Norge

MaxFac Dental leverer oralkirurgisk utstyr av høy kvalitet til markedets beste priser. Blant våre leverandører er OSSTEM Implant Co (Korea) og META (Italia).

OSSTEM Implant Company er en av verdens største produsent av tannimplantater, og leverer et fullverdig implantatsystem med gjennomtenkte protetiske løsninger. Både cara I-Bridge og Atlantis ISUS leverer broer til Osstem. Zirkonzahn (zirkonzahn.com) og Dynamic Abutment (Tannlab) leverer titanbaser til implantatene slik at man kan lage CAD-CAM løsninger, enten for singel- eller brokonstruksjoner, både i PMMA, keram og metall.

Rimelige implantatkomponenter av høy kvalitet i kombinasjon med gode avtaler med tanntekniske laboratorier gjør at brukere av OSSTEM kan kutte utgiftene til implantatbehandling med ca 30%.

MaxFac Dental leverer også annet oralkirurgisk utstyr til meget konkurransedyktig priser, bl.a. META Safescraper / Micross.

OSLO IMPLANTATSENTER med tannlege/lege Karl Iver Hanvold som en av pådriverne introduserte i 2008 OSSTEMs implantater på det norske markedet med målsetning å kunne tilby et rimeligere implantatsystem. Det var viktig for oss å velge et produkt med god kvalitet og solid dokumentasjon. Valget falt på sør-koranske OSSTEM - verdens 6. største implantatprodusent dengang og en av markedslederne i Asia.

OSSTEM har i dag sitt Europa-hovedkontor i Tsjekkia, og er i sterk fremvekst i bl.a. England, Tyskland, Frankrike, Portugal og en rekke andre europeiske land.

Suksessen til OSSTEM er sagt å bl.a. skyldes deres organiserte utdannings- og treningsprogram gjennom "AIC Faculty" (Apsun Dental Implant Research & Education Center) som årlig kurser flere tusen tannleger verden over. AIC kan sammenlignes med ITI.

Prismessig er OSSTEM ca. 30% rimeligere enn Nobel Biocare, Straumann og Astra Tech - kvalitetsmessig, funksjonelt og estetisk anses implantatsystemene imidlertid likeverdige!

OSSTEM forhandles i Norge av MaxFac Dental AS - et datterselskap av Oslo Implantatsenter AS.